NITTON


Yrkeshögskolan, · 0 kommentarer

är precis vad jag fyller på måndag. Jag blir ett år äldre, vilket känns bra för då är det endast ett år kvar till 20, och ungefär ett och ett halvt år kvar tills jag flyttar hemifrån. Oj, vad jag längtar till att få skaffa mig en egen lägenhet, få klara mig på egen hand. Jag längtar jättemycket efter det faktiskt även om det är skönt att faktiskt bo hemma. Men jag har börjar tröttna lite på att bo hemma nu. Det räcker med 18 år. Men eftersom jag pluggar och så nu så kan jag inte flytta än, vilket är surt. Men jag ville inte ta massa studielån för att betala hyra. Det är rätt onödigt faktiskt om jag kan bo hemma. Så mamma låter mig bo hemma tills jag har ett fast jobb så jag kan klara mig själv! :)

Nu har jag IT - lektion men jag tänkte göra klart min anatomi så jag kan plugga på den på dansen sen inför morgondagens tenta! Så vi hörs sen.

Ha en bra dag - men endast om du förtjänar det! ;*

Ångest


Yrkeshögskolan, · 0 kommentarer

är vad jag har just precis nu.
Jag har en jätte tenta med alla kapitel i Anatomin på torsdag. Och jag är så dålig på att plugga, jag fattar ingenting (jag fattar säkert mer än vad jag tror). Så jag har lust att bara vara hemma från skolan hela veckan och plugga jävel för att klara detta. Känna mig som en riktigt plugghäst. Det är just därför ni får så dåligt med inlägg från mig.

MEN en rolig sak som kommer hända är att om en vecka går jag ut på LIA i sex hela veckor vilket ska bli jätte skönt och väldigt roligt. Var ute och hälsade på min praktikplats redan i fredags och det känns som om det kan bli jätte bra med personalen som jobbar där! Sen ser jag ju fram emot min födelsedag som är om en vecka också!

På fredag ska vi ut och äta lunch med klassen, det ska faktiskt bli jätte trevligt. Jag fick äran att ringa runt till olika resturanger för att kolla om dem kan laga någon mat jag också kan äta. Så vi ska faktiskt ner till Grekiska Tavernan och äta, firar min födelsedag lite också, men det är ingen som vet! haha! :) Sen på kvällen blir det kalas för Morfar som fyller 6! wiiiiiih. Så vi ska fira mig också från mammas sida, pappas sida kommer en annan dag. hihi!

Nu ska jag försöka lyssna på hälsa och sjukvårdslektionen vad vi går igenom innan lian. Skriver sen!

Ha det bra, men bara om du förtjänar det! ;*