Yngst


Yrkeshögskolan, · 0 kommentarer

är precis vad jag är. Jag är den yngsta i klassen.
Ska jag vara ärlig så tycker jag att de är lite jobbigt att vara den yngsta men ändå stolt över att jag kom in på linjen. Men ibland hade jag velat vara ett par år äldre faktiskt så man hade lite mer erfarenhet inom området jag pluggar till. Jag kan absolut ingenting och jag känner mig as kass vid vissa tillfällen.
 
Det är så mycket hela tiden och jag hänger typ inte med och känner att jag vill leva mitt unga liv medans jag kan. Men nej, det går inte. Har bara en jävla massa läxor hela tiden så jag bara vill lägga mig ner och gråta!
 
Jag är sämst på att plugga till prov/tentor och nästa vecka har vi den individuella tentan i Anatomi om allt vi har gått igenom vilket är massor så jag vet inte hur jag ska klara detta. Jag får väl tro på mig själv och plugga så mycket som möjligt.
 
Ni får inlägg lite för sällan men jag känner att jag hinner typ inte blogga så jag skriver så fort jag lite tid över. Har typ 3 miljoner diktat att skriva tills veckoslutet men det får går som det går. Bättre det blir rätt än att slarva mig igenom dem. Så det får allt ta lite tid tycker jag! :) Eller vad tycker du? :)
 
Onsdagar är helvetesdagen för mig, lång IT-lektion på morgonen som varar 4 timmar, sedan en halv timme lunch sen 3 timmar terminologi som slutar kl.. 16. Sen vidare direkt till dansen som börjar 20 över 5, men jag sätter mig oftast där och pluggar. Tycker det är lugnt och skönt så har man gjort något vettigt i alla fall. Sen efter dansen som slutar 18:50 så är det direkt att byta om till träningskläder och dra vidare till innebandyn. Idag har vi fotografering halv 8, annars börjar träningen 20:30.. Så det är en extremt lång dag för mig utan paus. Så jag måste nog börja välja lite...
 
Men nu måste jag nog göra lite uppgifter så jag har gjort något vettigt under lektionstiden.
 
Ps, jag gillar inte att vara yngst i klassen och höra "hon kan vara min dotter". ds.
 
Får ni en riktig höst bild av mig! :))
 

Något


Yrkeshögskolan, · 0 kommentarer

är väldigt fel i mitt liv just nu. Jag vet inte vad som är fel, men något är det. Funderar på om jag har vilselett mig själv eller något. Om jag verkligen har valt rätt utbildning, jag vill ju fortfarande innerst inne bli polis så det får väl bli mitt nästa mål i livet. Men jag känner det varje dag att jag mår inte bra av det här. Jag pluggar dag in och dag ut, visst det gör man på en sån här utbildning, men vafan, jag har inget liv kvar. Skolan tar över allt och jag klarar inte av sånt. Jag hinner knappt med min träning som är super viktig för mig och min sjukdom som jag har. Jag orkar inte helt enkelt. Min nacke har blivit allmänt sämre sen jag började skolan, kan knappt sova på nätterna.
 
Var och tryckte ut alla mina muskeler/muskelfästen hos min massör för ett tag sedan och sedan dess har min smärta i ryggen släppt, men i nacken är den fortfarande kvar så jag ska snart gå tillbaka och göra det en gång till. Jag lyckades dansa ett helt afro/jazzpass utan att känna någon smärta i ryggen och det var helt underbart. Det har jag nog inte gjort på flera månader/år. Nu kan ingenting stoppa mig. Dansen är ju mitt andra hem liksom. Mår alltid bra där, oftast i alla fall. Kan alltid gå till Linn och prata om det var något jag behövde prata om, fungerade alltid.
 
Känns som om jag har kommit in en deppig period igen, och det vill jag inte. Men skolan tar så mycket tid, jag är van att kunna göra vad jag vill på mina kvällar/helger. Men det kan jag inte längre eftersom det är så fruktansvärt mycket plugg i skolan. Men jag ska nog överleva. Kan väl alltid hoppas det i alla fall!
 
Idag (onsdag) är det helvetens dag som jag kallar den, då det är lång dag (8.30-16.00) sen direkt till jazzklassen som börjar 17:20. Sen efter dansen så är det fort hem typ och laga lite mat och byta om till nästa träning som börjar 20:30. Så det är verkligen en stressig dag. Kom på att jag glömde min mat hemma så jag får inte mat försen jag kommer hem efter dansen. :( haha! menmen.
 
På söndag har vi seriepremiär med innbandyn, seriens första hemma match med nya laget. Ska bli skit spännande faktiskt om jag ska vara ärlig, dock är jag jävligt nervös. Har inte spelat serie spel på jätte länge, sist spelade vi i trean, nu spelar vi i tvåan så det kan bli najs men ändå jävligt tufft. Men vi får göra det bästa av situationen! Jag hoppas bara på att mina handleder är bra så jag ska skjuta handledskott annars är de rätt meningslöst, kan inte ens göra en ordentlig passning med ont i händerna. :(
 
Haha, men nu måste jag försöka koncentera mig på lektionen. Jag ska försöka skriva ett imorgon eller senare ikväll om jag hinner! :)
 
 

Dålig


Yrkeshögskolan, · 0 kommentarer

jag är på att uppdatera bloggen har jag märkt. Det får jag allt ändra på nu! :)

Men det händer så fruktansvärt mycket nu så jag hänger knappt med i mitt egna liv.

Har snart gått 2 månader i skolan, tiden går extremt fort. Om ungefär fem veckor går vi ut på praktik (det känns tidigt?), har ju precis börjat skolan ju..

Imorgon torsdag så har vi våran första grupp seminarier i samt lite individuella uppgifter i Anatomi. Det kan bli intressant för jag har inte haft någon ork till att plugga det här faktiskt.

Har haft en helg med festligheter, lag fest i lördags vilket gjorde att jag också drack alkohol för första gången i hela mitt liv. Snurrade gott i huvudet sen. Haha! Men det blev också en hel del tårar på krogen sen. Varför det var så orkar inte jag inte berätta här, inte just nu i alla fall. Vill inte hänga ut vilken idiot en viss person var.

Kanske ska försöka få in lite bilder också, men jag är inte så smart för sånt. Men ska se om jag kan!

Nu måste jag fortsätta med mina data uppgifter så jag bli klar snarast!

Ha det så bra om du förtjänar det! :) <3