Helgens


Fritid, · 0 kommentarer

händelser kommer här!

I fredags hade vi våran första hem tenta i grupp, vi satt två hela timmar och diskuterade våra frågor vi hade, det var jätte intressant om jag ska vara ärlig. Efter det så åkte jag till knalleland med Malin för att hitta nya kläder för kvällen. Gick runt i knalleland i två timmar om inte mer men vi tröttnade och åkte och käkade i stället, sen kom Malin på de att vi kunde åka till Lager 157, så pang så var vi på väg dit. Jag hade egentligen inte tid eftersom jag hade mycket att göra inför kvällens händelser. Men jag kom hem en timme innan jag skulle åka igen. Men jag hann både laga mat och duscha, dock stod jag i morgonrock när Ronja kom. Men jag hann bli klar innan vi skulle hämta Sofia. Så vi hann faktiskt. Vi åkte till Pärlan och käkade riktigt god mat med några goa vänner från laget och samt drack gott. Det var riktigt roligt med tanke på att vi är så många nya så vi fick lära känna varandra nu innan serien drar igång.

Satt och prata skit och sjöng och skratta massor, precis vad jag behövde en fredag kväll! Sen drog vi ner till Viva (en krog i stan). Så roligt, det är egentligen 20 års gräns om inte äldre, men eftersom alla som var med var över 20 förutom jag och Sandra så fick vi komma in ändå, haha så najs! Så vi dansa och hade jävligt kul. Visst jag var nykter men vad spelar det för roll? Jag hade skoj som fan! Och de hade nog resten av mina vänner också.

Efter krogen så körde jag hem Pärlan sen drog jag hem till Jesper en stund innan jag åkte hem för att få sova. Så skönt att bara kunna ligga på soffan och kramas typ, haha! Somnade i alla fall jätte skönt när jag kom hem vid 3 någon gång.

I lördags gjorde jag faktiskt ingenting. Jag var nog hemma hela dagen tills jag drog ut med Malin vid 8 tiden typ. Så de va skönt att bara kunna prata av sig. Vi satte oss på en mur någonstans i stan, och där satt vi ett bra tag och bara prata och skratta åt roliga saker vi gjort, både tillsammans och själva. Vi har en väldigt bra vänskap, även om vi har bollat fram och tillbaka, bråk hit och dit. Men fan va roligt vi har när vi väl är ihop! :)

I söndags hade jag ju då match mot backardalen i Göteborg. Kom på nu att jag skrev ett inlägg om matchen precis så jag skriver ingenting om det i detta inlägg. Men hela min dag blev förstörd igår i alla fall.

Eftersom jag sitter i skolan nu så måste jag kila, jag ska gå och äta lunch. Ska bli väldigt gott! :)

Pusshejs! :)

träningsmatch


Fritid, · 0 kommentarer

hade jag igår morse i Göteborg.
Vi har mött dem innan och dem spelar så jävla fult så jag vet inte vad. Vi förlorade men vi kämpade såklart hela matchen!

Jag blev arg på Backadalen och deras jävla skit domare.

Jag lyckades skada handleden samt axeln/armen så hela armen är skit svullen. Så ikväll blir det ingen träning för mig tyvärr, men jag måste såklart vila för just nu kan jag knappt skriva på datorn..

Hela min dag blev förstörd igår...

Duktig


Yrkeshögskolan, · 0 kommentarer

jag var igår som pluggade som en galning för vi skulle ha ett läxförhör idag med våra specialister inom sjukvården och så. Men så klart när vi väl hade satt igång så hade vi inget jävla glosförhör. Fan vad arg jag blev, jag som ville ta igen det från förra veckan! Men det fick jag inte :(

haha, borde egentligen vara glad över det ;D

Som ni märker så har jag inte fått igång min blogg i mobilen än, vet inte riktigt hur det fungerar men jag ska kolla med en kompis till mig senare idag.

Nu har jag bara 30 minuter kvar i skolan, vilket är skönt. För sen måste jag fortsätta plugga men ska även träffa Jessica en stund innan träningen idag.

Hörs sen, tjingeling! :)

kort


Yrkeshögskolan, · 0 kommentarer

skoldag var det idag. 09:30-14.00.
Det var verkligen skönt. Har övat på att skriva journaler, gjorde vi även igår, men jag blev så jävla arg för jag fattade ingenting, men idag gick det faktiskt bättre än för väntat. Gjorde tyvärr ingen tangentbordsträning för de gör man ju hela tiden så jag la de lite åt sidan.

Nu ska jag göra lite glosor sen ska jag faktiskt gå ut i det fina vädret.

ciaaao! :)

Bilder


Fritid, · 0 kommentarer


Kvällen


Fritid, · 0 kommentarer

blev väldigt sen igår med tanke på mina träningar jag har på onsdagar. Jag har dans från 17:20-18:50. Sen blir det bara att åka hem och byta om och äta lite snabbt sen till nästa träning, vilket var innebandy. Vi har ändrat tider nu så vi tränar 20:30.22:00.

Jag var inte hemma försen 22:30 och så ska man duscha, äta samt försöka varva ner och eftersvettas. Jag gick i alla fall och la mig ungefär kvart över 11, men jag är van att lägga mig vid 22.
Så jag var jätte trött i morse när jag vaknade, men jag överlever.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske plugga lite. Imorgon är det en kort dag i skolan vilket är jätte skönt! Sov morgon har jag också! haha!

Funderar på att slänga in bilder sen, om jag lyckas lista ut hur man gör, haha!

Nu har jag lunch, hare braaa! ;D

Somnade


Yrkeshögskolan, · 0 kommentarer

jätte tidigt igår. Innan 22 faktiskt. Jag var på så dåligt humör igår kväll, hade bara lust att kasta mina glosor i papperskorgen så jag kände de att de va bättre att jag gick och la mig och sov i stället.

Sovit jätte skönt för det andra, så de va inga problem att komma upp i morse faktiskt. Är ju inte direkt morgonpigg av mig, haha!

Nu sitter jag här i skolan och försöker förstå mig på min dator uppgift vilket är omöjligt när de gäller text med hårda och mjuka bindesträck, men det ska nog lösa sig någon gång under dagen.

Svante ( min lärare ) han är inte här så vi kan inte fråga om hjälp försen vid 10 snåret, kan bli jobbigt för jag måste fortsätta så jag blir klar, ligger typ redan lite efter, men ska allt ta ikapp mig! :)

Så nu måste jag fortsätta, hörs sen!

puss! :)

Plugg


Yrkeshögskolan, · 0 kommentarer

dag är var det är idag. På hög nivå kan jag säga dig.
Jag har så sjukt mycket att göra i skolan, våran anatomi lärare bara matar på massa information och en "liten" uppgift fram till torsdag. Kan inte påstå att den var speciellt liten, men jag får göra det bästa av situationen.

Imorgon har jag mitt första prov sen jag började på YH, det kan bli intressant för vi hade typ 60 glosor tills imorgon och jag har glömt av hur man planerar hur jag ska lägga upp mitt plugg, haha så jag har rätt mycket panik nu.

Men jag ska fan klara av det här, det är mycket ni i början, men jag tror faktiskt att allt kommer falla på plats när vi går ut på praktik i November. Så man får se hur det fungerar praktiskt. Så det kommer nog bli bra. Men det gäller att hänga med på lektionerna och skriva ner så mycket man kan.

Men idag ska jag göra klar mina dator uppgifter som vi hade från förra veckan, samt plugga in mina glosor och försöka kunna så många som möjligt. (det är de vi har prov på imorgon.) Tänkte faktiskt även köra lite tangentborsträning, det är rätt kul för det går så himla bra!

Nu måste jag plugga vidare, jag skriver senare! :)

Puss! :)

Läger


Fritid, · 0 kommentarer

har de varit med innebandyn i helgen.
 
Två träningar i lördags och två träningar igår då. Jag måste säga att de var verkligen de roligaste jag har gjort. Skrattat så jag vart nära på att kissa på mig, men ändå seriösa träningar och väldigt lärorikta. Jag tänkte skippat lägret för jag hade så mycket plugg, men jag la faktiskt skolan åt sidan en stund och gick och tränade som man också måste göra för att må bra.
 
Men det har varit en fantastisk helg, var även ute på krogen en sväng i lördags men de va något band som spelade så de var bara en massa hårdrockare där så vi drog efter någon timme bara! :p
 
Nu är min rast slut så måste sluta skriva, haha!
 
Skriver sen igen! :)

Studier


Yrkeshögskolan, · 0 kommentarer

hemifrån var det i fredags. Jag vet att jag glömde blogga i fredags, men det var bara för jag inte var i skolan. Haha!

Men i torsdags fick vi reda på att vi bara skulle gå 1½ timme på fredag så ingen tyckte de va nödvändigt att åka in till skolan, så vi fick hemma uppgift istället.

Så efter skolan i torsdags så åkte jag hem till Jessica och satte mig och pluggade i ungefär 4 timmar med uppgiften vi fick. Jag blev så trött på skiten och hittade inga svar på nätet så jag lade ner det och gjorde klart den igår (söndag).

Kommer ett inlägg snart om vad jag gjorde i helgen, kommer inte i samma för de bli bara onödigt. Vill dela upp det, skola och fritid i olika inlägg. :)

Men jag skriver snart igen!

Puss

Första


Fritid, · 0 kommentarer

afro passet på fyra månader, jävlar vad mycket man har tappat under sommaren, men om ett par veckor är jag ikapp igen. Skönt att få svettas i mina älskade afrobyxor och i min favorit danssal.

Idag är jag rätt mör i kroppen efter gårdagens pass, men så skönt att vara igång igen!
Ikväll blir de första jazzpasset med favorit Linn och det ska bli helt fantastiskt!
 
Nu har jag tyvärr ingen bild på hur det ser ut där jag dansar, men jag lägger in en sen! :)
 
Ciaooo

Ledig


Yrkeshögskolan, · 0 kommentarer

kan jag väl inte säga att jag var igår, men vi hade egen studie vilket vi kommer ha varje tisdag nu fram över. Vilket är jätte skönt. Så jag vet inte riktigt varför jag inte bloggade igår för jag hade ju hela dagen ledig, haha!
 
Men i alla fall, jag satt och gjorde lite läxor igår som vi fick, jag hade inte fått mina böcker så jag ligger lite efter men det tar jag igen senare idag!
 
Nu har jag IT och jag får väl försöka hänga med lite nu på lektionen så jag bloggar senare i eftermiddag igen!
 
Ciiaaao! :)

Vaknade


Fritid, · 0 kommentarer

med en fet huvudvärk idag, trodde att den skulle släppa i natt nu när jag fick sova så många timmar. Vi började inte försen halv 11 idag så jag kunde få sova till ungefär 9 idag, vilket jag behövde, hade säkert kunnat sova ett par timmar till.
 
Jag ska försöka ta mig igenom den här dagen och hoppas på att min huvudvärk släpper, samt min spänning i nacken. Har ju iofs en förkylning som jag hoppas släpper snart för ikväll är det innebandy träning. Men jag tror att jag kommer få skippa den ikväll också, var längesen jag tränade nu.. :( Saknar planen rätt mycket faktiskt nu när utvecklingen går åt rätt håll för både mig och laget!
 
Och så ska jag ju faktiskt få dansa imorgon efter en massa veckors uppehåll och det ska bli fantastiskt, men jag kommer nog inte orka en timme afro, eftersom jag har sån hosta, men vi kan väl hoppas på det bästa!
Dansen är faktiskt mitt andra hem så där är jag så ofta jag kan.
 
Nu har vi snart lunch faktiskt, det ska bli gott även om jag typ nästan käka frukost precis.
I eftermiddag har vi tangentbordsträning, skönt faktiskt, lite slappt sådär nu när jag är så hängig, orkar inte göra något.

Får ett inlägg senare sen, tjaao!

Glömde


Fritid, · 0 kommentarer

att publicera mitt inlägg jag skrev i lördags, smart där Hannah!
 
Haha nej men jag får väl skriva det igen då, ursäkta mig!
Men jag kommer även skriva lite om vad jag gör utanför skolan, på min lediga tid.
 
Nu i veckan så drar dansen igång igen, jazz och afro dans. Får bara hoppas att jag har såpas mycket tid över så jag hinner dansa så mycket, jag har ju även innebandyn också som tar en massa tid. Men det är så roligt så jag vill inte välja bort något, men nu måste jag ta skolan i första hand nu när de bara är 2 år samt att de är plugg på en högre nivå, får försöka kombinera det på bästa sätt och börja planera mina dagar!
 
Det kommer ett inlägg senare sen som bara kommer handla om mig och vad jag har gjort fram tills nu om det skulle vara intressant. Sen kommer de även ett inlägg vad jag har gjort i skolan idag!

Men nu måste jag försöka hänga med på vad Yvonne snackar om, är inte så duktig på att lyssna, haha!
 
Puss